Natuurpraktijk Dier en Advies

Werken met de kracht van de natuur!

Een 7 is ook goed

Wat voelde ik me ineens vol in mijn kracht staan na het posten van mijn vorige blog! Dit is wat mijn missie is, mensen en dieren helpen om gezond en gelukkig te leven. Velen ervaren het leven echter niet zo. Denk je ook wel eens dat je denkt dat je niet goed genoeg bent? Of niet mooi genoeg, knap genoeg, of … vul maar in. Ik worstelde, en stiekem soms nog wel eens, met de gedachte dat niets goed genoeg is. Maar waarom denk ik dat eigenlijk?

Er zit maar 24 uur in een dag..

Voel jij je ook wel eens schuldig omdat je maar 24 uur in een dag hebt? En ondanks dat je maar liefst 24 uur hebt, je toch niet toe komt aan datgene wat je graag wilt bereiken? Voel je je moe en weet je soms gewoonweg niet meer waar je moet beginnen? Cijfer je jezelf weg zodat je anderen kunt helpen?

Ik weet als geen ander hoe dit voelt en hoe je jezelf hierdoor kunt verliezen.
Benieuwd naar mijn verhaal? Lees dan deze blog!

Jouw paard natuurlijk gezond?

Wist je dat er naast reguliere geneeskunde ook natuurlijke gezondheidszorg voor paarden is?
Voor mijn praktijk bezoek ik dagelijks paarden met de meest uiteenlopende problemen, van jeuk over het hele lichaam naar gedragsproblemen tot bewegingsproblemen. Ik merk dat natuurgeneeskunde nog niet echt bekend is. Ik hoop met deze blog meer duidelijkheid te geven over wat natuurgeneeskunde nu eigenlijk is en wat het voor jouw paard kan betekenen.