Natuurpraktijk Dier en Advies

Werken met de kracht van de natuur!

Over mij

Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Cynthia Verbaarschot, natuurgeneeskundig diertherapeut.

Mijn doel is om diereigenaren en hun dier te coachen op weg naar een zo goed mogelijke gezondheid voor het dier. Ik ben op de zijlijn te vinden om jullie tijdens dit proces te begeleiden. Belangrijke kernwoorden hierbij zijn kwaliteit, gedegen advies en service.

Vanaf kleins af aan ben ik tussen de dieren te vinden. Een van mijn oude buurvrouwen was dierenarts en ik was veel in de praktijk te vinden. Ik wilde dieren graag beter maken. Na het afronden van de HAVO ben ik begonnen aan de opleiding Dier en Veehouderij. Ik kwam er al vrij snel achter dat dit niet was wat ik wilde. Toen kwam de Silverlinde op mijn pad, ik besloot mijn passie om dieren gezond te maken verder te ontwikkelen.

Na het afronden van de opleiding tot natuurgeneeskundig diertherapeut ben ik in 2011 Natuurpraktijk Dier en Advies gestart.

In deze sector is het belangrijk om veel samen te werken en je horizon te blijven verbreden. Natuurpraktijk Dier en Advies volgt daarom jaarlijks diverse bijscholingen en is aangesloten bij de beroepsverenging BCND.
Hiernaast beschik ik over een breed netwerk met gedegen professionals om je, indien nodig, naartoe door te kunnen verwijzen.