Natuurpraktijk Dier&Advies

Praktijk voor natuurlijke gezondheidsadvies en bewegingstherapie voor paarden.

Hoi, welkom!

Mijn naam is Cynthia Verbaarschot.
Al vanaf kleins af aan had ik het gevoel dat ik 'anders' ben dan anderen.
Ik zie, voel en hoor dingen terwijl anderen dit niet kunnen. Ik leef met de seizoenen, de elementen en leef samen met mijn dieren waarbij ik rekening houd met ieder individu. Ieder mens en dier komt namelijk niet voor niets in jouw leven.

Ik ben hier anders tegen aan gaan kijken sinds ik mijn eigen paarden heb. In 2007 heeft mijn Braziliaanse schone Heaven ervoor gezorgd, na mijn korte zoektocht naar een leerpaard voor mijn studie, dat het tijd was dat ze die taak op zich nam. Door Heaven ben ik anders gaan kijken naar huisvesting, voeding, training en gezondheid. Heaven is niet voor niets bij mij terecht gekomen, ze heeft mij uitgekozen in plaats van ik haar. Ik kan de band tussen ons niet in woorden uitdrukken, zij is mij en andersom. Ik wil je bewust maken van het feit dat jouw dier, net zoals Heaven bij mij, niet voor niets in jouw leven is gekomen. De relatie met jezelf, je dier en jullie als geheel staat hierbij centraal. Als een van jullie twee uit balans is, of dit nu fysiek, mentaal of energetisch is, dan zie je dit terug bij de ander.

Om jullie te kunnen begeleiden kan je bij mij terecht voor:
Natuurgeneeskundig advies
Cranio-sacraal, bewegings- & energetische therapie
Fysieke en mentale revalidatie
Systemisch inzicht (Mens - dier verbinding)

Daarnaast kan je me altijd mailen als je zelf op zoek bent naar een energiewerker of naar spiritueel en advies voor het omgaan met hoog sensitiviteit.

Ik vind het belangrijk om samen te werken met andere professionals en om mijn kennis te blijven verbreden. Daarom volg ik jaarlijks diverse bijscholingen en ben ik aangesloten bij HorseConnect.