Privacy beleid

Natuurpraktijk Dier en Advies geeft veel om jouw privacy. Ik verwerk daarom uitsluitend gegevens die ik nodig heb voor mijn dienstverlening en het verbeteren daarvan. Ik ga uiteraard zeer zorgvuldig om met de informatie die ik over jou en jouw gebruik van mijn diensten hebben verzameld. Bovendien stel ik jouw gegevens nóóit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Ik leg je graag uit welke gegevens ik van je vraag een waarvoor ik deze gebruik.

Gegevens die ik van je nodig heb:
- Voor- en achternaam: Ik stuur je graag een gepersonaliseerd verslag van het consult toe. Hiervoor heb ik jouw naam nodig.
- Adresgegevens: Ik wil graag weten waar ik voor een consult naartoe moet en waar ik eventuele bestellingen naartoe mag sturen.
- Emailadres: Via dit emailadres ontvang je het verslag van het consult en ontvang je de factuur. Naar dit emailadres sturen we ook onze nieuwsbrief.
Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Geen probleem, uitschrijven voor de nieuwsbrief kan altijd.
- Telefoonnummer: Mocht ik het adres niet kunnen vinden dan bel ik je even op.

Over de gegevensverwerking
Ik wil je graag duidelijk en helder maken op welke wijze ik jouw gegevens verwerk, waar ik deze opsla en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Ik gebruik jouw gegevens enkel ten behoeve van onze dienstverlening. Ik gebruik jouw gegevens niet voor (gerichte) marketing, tenzij je daar zelf voor hebt gekozen. Als je gegevens met mij deelt en ik gebruik deze gegevens om – anders dan op jouw verzoek – op een later moment contact met je op te nemen, vraag ik hiervoor expliciet om jouw toestemming. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, enkel voor boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen. Deze derden zijn allen verplicht tot geheimhouding.

Webhosting en e-mail
Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogt van nieuws, acties etc. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven via de ‘unsubscribe’ link onderaan de nieuwsbrief. De mailingspartnerverwerkt persoonsgegevens namens ons, maar gebruikt deze gegevens niet voor eigen doeleinden.

Betalen op rekening
Heb je artikelen of diensten op rekening ontvangen? Dan ontvangt je per email de (verzamel) factuur. Als er na 2 herinneringen nog niet betaald is, zullen wij de openstaande rekeningen overdragen aan een incasso bureau. De hiervoor benodigde klantgegevens worden dan gedeeld met het incasso bureau.

Verzenden en logistiek
Als je een bestelling bij ons plaatst is het mijn taak het pakket bij jou te laten bezorgen. Hiervoor deel ik jouw naam en adresgegevens met de bezorgdienst, zodat zij weten bij wie ze het pakket kunnen leveren. De bezorgdienst gebruikt deze gegevens alleen voor het bezorgen van jouw bestelling.

Fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
Ik ben wettelijk verplicht jouw gegevens te delen in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In zo’n uitzonderlijk geval zal ik binnen de mogelijkheden die de wet mij bied daartegen handelen. Op deze pagina vind je altijd de meest recente versie van ons privacybeleid. Bij het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Zoals je hebt kunnen lezen bescherm ik jouw persoonsgegevens met veel aandacht tegen misbruik.
Wil je dat Natuurpraktijk Dier en Advies jouw persoonsgegevens verwijdert, of heb je nog vragen? Neem contact op.